alcaplast20years.jpg

A gyártócsarnokok megtekintése, az Alcaplast Akadémia műsora a társaságról készült vadonatúj videó bemutatásával, befejezésül pedig a záró kísérő program a valticei Obelisk Borászatban ... Mindezt üzleti parnerei és támogatói számára készítette elő május végén az Alcaplast csapata, élén a tulajdonosokkal, Radka Prokopovával és František Fabičovic-cel. Az ünneplés oka nem is akármilyen esemény volt. A házaspár a céget, amely napjainkban a szaniter technika területén élen jár a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, ugyanis éppen húsz évvel ezelőtt alapította meg.

„Az Alcaplast 20 éve elnevezésű rendezvénnyel egyben szerettük volna kifejezni hálánkat partnereinknek, ügyfeleinknek, forgalmazóinknak és alkalmazottainknak, akik óriási mértékben járultak hozzá cégünk növekedéséhez és fejlődéséhez,“ jelentette ki Fabicovič vezérigazgató.

A többnapos maratoni ünnepség csúcsa a változatos zenével kísért rendezvény volt az Obelisk Borászat épülete előtt, melyet a vezérigazgató feleségével, Radkával közösen alapított. A látszólag két igencsak nehezen összekapcsolható ágazat – a borászat és a szaniter technika – szoros összefonódását bizonyította be Libor Nazarčuk borszakértő -, aki a borospalack nyakát egy rozsdamentes acélból gyártott, az Alcaplast műhelyéből származó folyóka élével csapta le.

info_3_2018.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • Érintés nélküli nyomólapok NIGHT LIGHT
  • A NIGHT LIGHT nyomólap elnyerte az iF Design Award 2018 verseny díját
  • Fekete-matt program

radka_prokopova_frantisek_fabicovic_thumb.jpg

Vállalatunk, az Alcaplast büszke lehet magára. Az újdonság, az érintésnélküli NIGHT LIGHT vezérlő nyomólapok igencsak magukra vonták a figyelmet a nagy renoméval rendelkező „iF Design Award 2018“ elnevezésű nemzetközi megmérettetésen. A hatvanhárom tagú nemzetközi szakmai zsűri a NIGHT LIGHT-ot kiáltotta ki győztesnek a „Fürdőszoba“ szekció „ Termékek“ kategóriájában.

mosbuild_2018_HU_thumb.jpg

Szeretettel meghívjuk Önt a WorldBuild Moscow/MosBuild
nemzetközi kiállításra
, amely 2018.04.03-től 04.06-ig kerü
l megrendezésre a Moszkvai Expocenterben.

Cégünk önálló standja megtalálható
az 1-es pavilonban az A615 kiállítóhelyen.

Örömünkre szolgál, hogy találkozhatunk Önökkel
– az Alcaplast csapata

info_1_2018.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • 15 évre meghosszabbított garancia a falsík alatti szerelési rendszerekre és szerelőkeretekre
  • Ventilátor a falsík alatti szerelési rendszerekhez szellőző előkészítéssel P128
  • Bidé TREND AC01

100_nejlepsich_radka_prokopova_frantisek_fabicovic_plaketa.jpg

A Břeclavban található Alcaplast vállalat tulajdonosainak, Radka Prokopovának és František Fabičovicnak, ismét megvan minden oka az ünnepléshez. Kelet- és Közép Európa legnagyobb szaniter technológia gyártója ugyanis beküzdötte magát a száz legjobb cseh vállalkozás közé, akiket immár huszonkettedik alkalommal értékel a Comenius Társaság – ez a kulturális, művelődési- és műszaki-tudományos együttműködési páneurópai intézmény.

1. oldal / 7