info10.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • A kádszifonok kivitelezésének egységesítése
  • Ideiglenes eladási korlátozások a meglévő kádszifonokra

big5_2018_aktualita_03.jpg

A The Big 5, egy tekintélyes nemzetközi építőipari vásár, amelyen szintén részt vesz cégünk az Alcaplast társaság. Ez a nemzetközi vásár kevesebb, mint két hónap múlva megnyitja kapuit a szakmai kereskedők és a széleskörű nyilvánosság számára ! Ennek a rendezvénynek 2017. 11. 26. - 29. közötti időszakban ad otthont Dubai, az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa.

praha_thumb.png

Több mint fél kilométer. Ekkora mennyiségű rozsdamentes rácsos folyókára volt szükség Prágában a Václav Havel repülőtér „C” parkolóházában. Néhány napja a munkálatok után a gépjárművezetők már gondtalanul használhatják a hatodik emeletet.

thumb.jpg

Az Alcaplast vállalat, mint cseh vállalkozás, a tegnapi nap elfoglalta történelmileg az első helyet Prága Megyében. A „Cseh piacvezetők versenyében“, melynek vezérgondolata a kizárólag cseh tőkével működő cseh vállalkozások támogatása volt, a 263 konkurens cég közül mi értük el ezt a hatalmas sikert.

vyhlaseni_MR_2017_2.jpg

A prágai Lávka klub színházterme 2017 május 18-án, csütörtökön, az esti órákban, az immár tizenkettedik évadját ünneplő „2016 Marketingese“ pályázatának nyújtott méltó helyszínt. Az Alcaplast vállalat ügyvezető igazgatónőjének, Radka Prokopovának, sikerült a rendkívül erős mezőnyű pályázatból elhoznia a Kis Delfin díjat, melyet a szakmai zsűri az „új termékek piacra történő bevezetése érdekében kifejtett komplex marketing hozzáállásért” adományozott az igazgatónőnek.