info_1_2018.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • 15 évre meghosszabbított garancia a falsík alatti szerelési rendszerekre és szerelőkeretekre
  • Ventilátor a falsík alatti szerelési rendszerekhez szellőző előkészítéssel P128
  • Bidé TREND AC01

100_nejlepsich_radka_prokopova_frantisek_fabicovic_plaketa.jpg

A Břeclavban található Alcaplast vállalat tulajdonosainak, Radka Prokopovának és František Fabičovicnak, ismét megvan minden oka az ünnepléshez. Kelet- és Közép Európa legnagyobb szaniter technológia gyártója ugyanis beküzdötte magát a száz legjobb cseh vállalkozás közé, akiket immár huszonkettedik alkalommal értékel a Comenius Társaság – ez a kulturális, művelődési- és műszaki-tudományos együttműködési páneurópai intézmény.

info10.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • A kádszifonok kivitelezésének egységesítése
  • Ideiglenes eladási korlátozások a meglévő kádszifonokra

big5_2018_aktualita_03.jpg

A The Big 5, egy tekintélyes nemzetközi építőipari vásár, amelyen szintén részt vesz cégünk az Alcaplast társaság. Ez a nemzetközi vásár kevesebb, mint két hónap múlva megnyitja kapuit a szakmai kereskedők és a széleskörű nyilvánosság számára ! Ennek a rendezvénynek 2017. 11. 26. - 29. közötti időszakban ad otthont Dubai, az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa.

praha_thumb.png

Több mint fél kilométer. Ekkora mennyiségű rozsdamentes rácsos folyókára volt szükség Prágában a Václav Havel repülőtér „C” parkolóházában. Néhány napja a munkálatok után a gépjárművezetők már gondtalanul használhatják a hatodik emeletet.

thumb.jpg

Az Alcaplast vállalat, mint cseh vállalkozás, a tegnapi nap elfoglalta történelmileg az első helyet Prága Megyében. A „Cseh piacvezetők versenyében“, melynek vezérgondolata a kizárólag cseh tőkével működő cseh vállalkozások támogatása volt, a 263 konkurens cég közül mi értük el ezt a hatalmas sikert.

1. oldal / 6