thumb.png

Engedjék meg, hogy meghívjuk Önt a legfontosabb
ISH FRANKFURT nemzetközi fürdőszoba berendezési
vásárra, amely 2019. 03. 11.–15. kerül megrendezésre.

Az Alca Plast cégünk önálló expozíciója megtalálható
a 4.0 pavilonban, B85 Kiállító helyen.

Az Önökkel való találkozást örömmel
veszi az Alcaplast csapat.

info_1901.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • Flexibilis bekötőcsövek PREMIUM
  • AM101/1500L MEDIC ASSISTANT
  • Kádszifonok lapos túlfolyóval
  • Bővítettük a fekete-matt termékek kínálatát
  • Másodlagos vízelvezetés-zuhanyfolyókák APZ1S, APZ101S
  • Kibővítettük a drén folyókák kínálatát

ceskych_100_nejlepsich.jpg

Alcaplast vállalatunk megszilárdította helyét a száz legsikeresebb cseh vállalkozás sorai között, amikor a nagy renoméval rendelkező a „ 100 Legjobb Cseh“ elnevezésű pályázaton elfoglalta a fantasztikus 81. helyet. Az eredményhirdetésre, melynek célja a kiváló eredményt elérő cseh vállalkozások megjelenítése és értékelése, 2018. november 18-án, pénteken került sor a Prágai Vár Spanyol termében. Az ünnepi eredményhirdetésen részt vettek a vállalat tulajdonosai, Radka Prokopová és František Fabičovic.

bim_objects.jpg

Az Alcaplast a jövőt képviseli. A jövő a BIM-ben rejlik. Napjainkban az Európai Unió számos országában már szinte szükségszerűvé vált a BIM használata az olyan építőipari közbeszerzéseknél, amelyeket nyilvános költségvetésekből finanszíroznak. A Cseh Köztársaság 2022-ben csatlakozik ezekhez.

info6.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • THIN nyomólapok

alcaplast20years.jpg

A gyártócsarnokok megtekintése, az Alcaplast Akadémia műsora a társaságról készült vadonatúj videó bemutatásával, befejezésül pedig a záró kísérő program a valticei Obelisk Borászatban ... Mindezt üzleti parnerei és támogatói számára készítette elő május végén az Alcaplast csapata, élén a tulajdonosokkal, Radka Prokopovával és František Fabičovic-cel.

1. oldal / 8