ceskych_100_nejlepsich.jpg

Alcaplast vállalatunk megszilárdította helyét a száz legsikeresebb cseh vállalkozás sorai között, amikor a nagy renoméval rendelkező a „ 100 Legjobb Cseh“ elnevezésű pályázaton elfoglalta a fantasztikus 81. helyet. Az eredményhirdetésre, melynek célja a kiváló eredményt elérő cseh vállalkozások megjelenítése és értékelése, 2018. november 18-án, pénteken került sor a Prágai Vár Spanyol termében. Az ünnepi eredményhirdetésen részt vettek a vállalat tulajdonosai, Radka Prokopová és František Fabičovic.

bim_objects.jpg

Az Alcaplast a jövőt képviseli. A jövő a BIM-ben rejlik. Napjainkban az Európai Unió számos országában már szinte szükségszerűvé vált a BIM használata az olyan építőipari közbeszerzéseknél, amelyeket nyilvános költségvetésekből finanszíroznak. A Cseh Köztársaság 2022-ben csatlakozik ezekhez.

info6.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • THIN nyomólapok

alcaplast20years.jpg

A gyártócsarnokok megtekintése, az Alcaplast Akadémia műsora a társaságról készült vadonatúj videó bemutatásával, befejezésül pedig a záró kísérő program a valticei Obelisk Borászatban ... Mindezt üzleti parnerei és támogatói számára készítette elő május végén az Alcaplast csapata, élén a tulajdonosokkal, Radka Prokopovával és František Fabičovic-cel.

info_3_2018.jpg

ÚJDONSÁGOK

  • Érintés nélküli nyomólapok NIGHT LIGHT
  • A NIGHT LIGHT nyomólap elnyerte az iF Design Award 2018 verseny díját
  • Fekete-matt program

radka_prokopova_frantisek_fabicovic_thumb.jpg

Vállalatunk, az Alcaplast büszke lehet magára. Az újdonság, az érintésnélküli NIGHT LIGHT vezérlő nyomólapok igencsak magukra vonták a figyelmet a nagy renoméval rendelkező „iF Design Award 2018“ elnevezésű nemzetközi megmérettetésen. A hatvanhárom tagú nemzetközi szakmai zsűri a NIGHT LIGHT-ot kiáltotta ki győztesnek a „Fürdőszoba“ szekció „ Termékek“ kategóriájában.

1. oldal / 8