Az Alcaplast vállalat, mint cseh vállalkozás, a tegnapi nap elfoglalta történelmileg az első helyet Prága Megyében. A „Cseh piacvezetők versenyében“, melynek vezérgondolata a kizárólag cseh tőkével működő cseh vállalkozások támogatása volt, a 263 konkurens cég közül mi értük el ezt a hatalmas sikert.

A díjat a társaság vezérigazgatója, František Fabičovic, felesége, Radka Prokopová kiséretében vehette át. A vezérigazgató úr a sikert a következő szavakkal értékelte: „A szakmai zsűri által nekünk ítélt első helyezést már csupán azért is értékeljük nagyra, mert a zsűri az eredményeket eleve több pénzügyi mutató alapján értékelte. Ez a győzelem méltó elismerése a sok éven át kifejtett kemény munkánknak."

A Cseh piacvezető líderek értékelésének ez volt az első évadja. Az 1350 benevezett vállalkozás közül - a Cseh Köztársaság valamennyi megyéjéből – a zsűri végül is tizennégyet választott ki, melyek képviselői a pályázat eredményeinek kihirdetését a Microsoft vállalat Prágai központjában hallgathatták végig.