Alcaplast vállalatunk megszilárdította helyét a száz legsikeresebb cseh vállalkozás sorai között, amikor a nagy renoméval rendelkező a „ 100 Legjobb Cseh“ elnevezésű pályázaton elfoglalta a fantasztikus 81. helyet. Az eredményhirdetésre, melynek célja a kiváló eredményt elérő cseh vállalkozások megjelenítése és értékelése, 2018. november 18-án, pénteken került sor a Prágai Vár Spanyol termében. Az ünnepi eredményhirdetésen részt vettek a vállalat tulajdonosai, Radka Prokopová és František Fabičovic.

„Rendkívül örülünk ennek a helyezésnek, és igen nagy örömünkre szolgál, hogy megszereztük. Ezennel is nem csupán magunknak, de nagy nyivilvánosság előtt is bebizonyítottuk, hogy vállalkozásunkkal tartósan érünk el kiváló eredmédnyeket,“ mondta Fabičovic vezérigazgató úr. A Comenius Társaság, amely a „Legjobb 100 Cseh“ pályázat szervezője és rendezője, immáron harmincadszor hirdetett eredményt. Az első három helyezett a Škoda Auto, a ČEZ és az Agrofert.

A vállalat helyezésének egyetlen mércéje a pályázatban a meghívott szakemberek által megajánlott nevezés. A javaslatoknak legalább három feltételnek kell megfelelniük: a vállalkozás Csehországban van bejegyezve és ott is adózik, legalább 20 alkalmazottja van, és az utolsó 12 havi forgalma legalább 30 millió cseh korona.