A Cseh Köztársaság Víz, Gáz- és Fűtésszerelő Céhe évente megajánlja a Víz-, Gáz, és Fűtésszerelői Jubileumi díját. A víz-, gáz- és fűtésszerelő szakágban e díjat az Alcaplast vállalat nyerte, mégpedig a Cseh Köztársaságban és külföldön folytatott jelentős tevékenységéért.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre, valamint a díjak átadására a Brnoi Nemzetközi Vásár területén, a Nemzetközi Építőipari Vásár megnyitásának alkalmával került sor, 2020. febrár 26-án, az ünnepélyes „Aranyérem Átadás“ eseményének keretein belül. Az értékes díjat a céh elnöke, Bohuslav Haramzi személyesen adta át Radka Prokopovának, az Alcaplast társtulajdonosának.

„Rendkívül nagyra értékelem ezt a díjat, mellyel éppen az a szervezet méltat bennünket ezzel a díjjal, amely hazánkban egyesíti a cseh víz-, gáz- és fűtésszerelőket. Számunkra ez nem más, mint annak bizonyítéka, hogy egy cseh gyártónak is ott a helye a cseh piacon, és hogy képes sikeresen helytállni a nemzetközi márkákkal folytatott versenyben. Vállalatunk hosszútávú célja, hogy a cseh víz-, gáz- és fűtésszerelők egyes számú választása az Alcaplast termék legyen,“ nyilatkozta Radka Prokopová a vállalat sikerének kapcsán.

A Cseh Köztársaság Víz-, Gáz- és Fűtésszerelők Céhe az a szakmai érdekképviselet, amely egyesíti az egyes szakmákat, szakembereket, vállalkozásokat és cégeket. A Céh fő küldetése, hogy tagjai számára kialakítsa a megfelelő feltételeket munkájuk elvégzéséhez szakmai és humán szinten egyaránt, továbbá, hogy megtartsa és mélyítse a szakma tiszteletét és hagyományait. További cél, hozzájárulni az ügyfélkapcsolatok minél jobb minőségéhez és támogatni a céh tagjainak vállalkozói sikereit a víz-, gáz- és fűtésszerelő, valamint a többi kapcsolódó szakmában, és az adott szakágak gyártási, tervezési, kereskedelmi, szerelői, üzemeltetési és szerviz tevékenységének vonatkozásában.