Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az új Elegance dizájn katalógusainkat, melyekben több termékújdonságot, valamint műszaki innovációs megoldást is ismertetünk a 2021. évre. A Falsík alatti szerelési rendszerek katalógusának fő témája az új INDIVIDUAL program, melynek termékei a legjobb minőségű, elsőosztályú alapanyagokból készülnek, nem utolsó sorban pedig – a PVD bevonat technológiának köszönhetően - egyedi színekben kivitelezett termékeket vonultat fel.

Tökéletesítettük továbbá az ALCA WC modulokat is. Tekintse meg azokat az innovációkat, amelyek gyorsabb és kényelmesebb beépítést tesznek lehetővé, növelik a felhasználói komfort szintjét, nem utolsó sorban pedig, feltöltéskor csökkentik a zajszintet, miközben növelik a higiéné iránti elvárásainkat az integrált WC tabletta adagolónak köszönhetően, amelyet a konkurenciától eltérően, már WC rendszerünk ára tartalmaz.

Mivel napjainkban az egészségvédelem témája kiemelten alapvetővé vált, kiválasztott termékeinknél kifejlesztettük az új, antibakteriális kivitelezésű nyomólapokat. Ennek köszönhetően érintés nélküli nyomólapjainknál számos olyan további terméket kínálunk fel, mely elősegíti a nem kívánt mikroorganizmusok terjedésének megakadályozását.

A zuhanyfolyóka kategóriában kibővítettük műanyag folyóka választékunkat egy falhoz építhető változattal, továbbá az APZ10-es csúcstermékünket új dizájn felfogásban, fekete színben dobjuk piacra. Műanyag folyóka sorozatunk ennek köszönhetően még több beépítési lehetőséget, ugyanakkor egy elérhetőbb dizájn megoldást kínál a PURE BLACK programból.

Az új Elegance katalógusaink megtekinthetők itt.